صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

آمریکا از اپل شکایت کرد

وزارت دادگستری و ۱۵ ایالت آمریکا از اپل شکایت کردند. طبق شکایت مذکور سازنده آیفون بازار موبایل را در انحصار خود دارد ، به رقبای کوچک تر آسیب می‌رساند و قیمت ها را بالا می‌برد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 22
کد خبر: ۲۳۳۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، این در حالی است که غیر از اپل، گوگل، متا پلتفرمز و آمازون نیز با شکایت هایی از سوی رگولاتورها روبرو شده اند. مریک گارلند دادستان کل در بیانیه ای اعلام کرد: مصرف کنندگان نباید قیمت بالاتری برای کالاها بپردازند چون شرکت ها قانون آنتی تراست را نقض می کنند. اگر اپل مورد پرسش قرار نگیرد همچنان انحصار خود در بازار موبایل را بیشتر می کند.

 

وزارت دادگستری اعلام کرد اپل هر آیفون را به قیمت ۱۵۹۹ دلار می فروشد و سودی بیشتر از هر شرکت دیگر در بازار به دست می آورد. مقامات همچنین اعلام کرده اند اپل شرکای تجاری دیگر از توسعه دهندگان نرم افزار گرفته تا شرکت های کارت اعبتاری و حتی رقبایی مانند گوگل به شکلی هزینه دریافت می کند که در نهایت قیمت برای مصرف کننده بالا می رود و سود اپل افزایش می یابد.

 

مدل تجاری کسب وکار اپل که به زمانی مربوط است که در بازار رایانه های شخصی فعالیت می کرد براساس دریافت هزینه بالا برای محصولات فناوری است که شرکت تقریباً تمام جزییات شیوه کارکرد و استفاده دستگاه را دیکته می کند. وزارت دادگستری تصمیم دارد اپل را وادار به حذف این مدل تجاری کند.

 

در این میان اپل اتهامات دولت را رد کرده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار