ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آمریکا از اپل شکایت کرد

وزارت دادگستری و ۱۵ ایالت آمریکا از اپل شکایت کردند. طبق شکایت مذکور سازنده آیفون بازار موبایل را در انحصار خود دارد ، به رقبای کوچک تر آسیب می‌رساند و قیمت ها را بالا می‌برد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 22
کد خبر: ۲۳۳۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، این در حالی است که غیر از اپل، گوگل، متا پلتفرمز و آمازون نیز با شکایت هایی از سوی رگولاتورها روبرو شده اند. مریک گارلند دادستان کل در بیانیه ای اعلام کرد: مصرف کنندگان نباید قیمت بالاتری برای کالاها بپردازند چون شرکت ها قانون آنتی تراست را نقض می کنند. اگر اپل مورد پرسش قرار نگیرد همچنان انحصار خود در بازار موبایل را بیشتر می کند.

 

وزارت دادگستری اعلام کرد اپل هر آیفون را به قیمت ۱۵۹۹ دلار می فروشد و سودی بیشتر از هر شرکت دیگر در بازار به دست می آورد. مقامات همچنین اعلام کرده اند اپل شرکای تجاری دیگر از توسعه دهندگان نرم افزار گرفته تا شرکت های کارت اعبتاری و حتی رقبایی مانند گوگل به شکلی هزینه دریافت می کند که در نهایت قیمت برای مصرف کننده بالا می رود و سود اپل افزایش می یابد.

 

مدل تجاری کسب وکار اپل که به زمانی مربوط است که در بازار رایانه های شخصی فعالیت می کرد براساس دریافت هزینه بالا برای محصولات فناوری است که شرکت تقریباً تمام جزییات شیوه کارکرد و استفاده دستگاه را دیکته می کند. وزارت دادگستری تصمیم دارد اپل را وادار به حذف این مدل تجاری کند.

 

در این میان اپل اتهامات دولت را رد کرده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار